HB týdeník, aneb očima prezidentky

víkend 25. + 26.9. = úspěšnost 5:3

Je to šílený – škrtám v termínovce další víkend, který máme za sebou a zároveň máme za sebou i první měsíc letošní sezóny. Začala tak nějak divně…..

Předně máme velké množství zranění a další přibývají. K tomu se přidávají karantény a klasicky podzimní chorůbky - nastydnutí apod. a v celkovém počtu je toho víc, než dost. Jako bonus svátek + někde ředitelské volno. To se to těžko trénuje….

My tento týden – kromě úterka, kdy na hale hraje ŽL U15 a Arabská je zavřena, trénujeme normálně. Pátek 07+08 dle nominace ŽL U15 / NRL U15 a stejně 09+10 dle nominace KP U13 / PP U13 (ta od 15,30hod).

Ve středu proběhlo klubové focení a mile nás překvapila poměrně vysoká účast. Je to vždy trošku pakárna, ale zvládli jsme to skvěle a moc děkujeme Milanovi. Fotky třeba přinese Ježíšek….

 

O víkendu to bylo všude, kromě EL U17 1:1.

Kateřina vyrazila s U14 na severozápad. Sobota v Litoměřicích byla vítězná, v neděli v Ústí holky, asi i kvůli malému počtu hráček odpadly v posledních minutách a bohužel prohrály. Renda vyrazil s II.ligou žen naopak na východ. V II.lize na nás totiž letos padla moravská skupina a tak nás čekají výjezdy do Ostravy, Krnova apod. Začalo se v Litomyšli – v životě jsem ta nebyla…. Tam holky, taktéž v menší rotaci a bez hráček základní sestavy, vyhrály. Druhý den ve Žďáru ale bylo smutno, neboť vítězství urval soupeř a o to 1bod. 1:1 to měl i Petr Š. s DL U17. To jediné hrálo doma. V sobotu si Petr chválil náladu v týmu a skvělou rychlou hru, která přinesla vítězství na USK „B“. V neděli prý ale byla hra utrápená, další zranění a tak jsme s Nuslemi prohráli. Jediný, kdo získal za víkend plný počet bodů je Márty s EL U17. Po pondělním přáteláku s BŠ, kdy hráčky předvedly výkon, který byl…no řekněme hóóódně nepovedený, o víkendu – i přes oslabení v sestavě, zabojovaly. Z úvodního utkání sezony si ze Sadské přivezly holky vítězství a vydřely ho i na Spartě. O bodík v prodloužení. Smutně začala sezóna pro naše „KP ženy“, tedy tým hrající krajský přebor. Díky zraněním a nemocem si Renda musel vzít všechny pendly na Moravu s Áčkem a na nás už nezbylo….takže utkání bylo odloženo a soupeř se vůbec nezlobil, neboť na tom taky nebyl úplně dobře. Nicméně mě to dohnalo k tomu, abych „povolala zálohy“ a na palubovku se opět po letech vrátí některé hráčky.

Všichni pevně věříme, že se všechna zranění co nejdřív a co nejlépe zahojí a budeme moci šlapat na plný plyn. Holkám držíme palce.

Sdílet