HB týdeník, aneb očima prezidentky

víkend 11. + 12.9. - turnaje a první zápasy letošní sezóny v ŽL U14

Než se ohlédnu za víkendem, kdy některé týmy ještě hrály přípravné turnaje, ale pro U14 již začala oficiální soutěž (nevím, zda nebudeme za pár let začínat v srpnu a v dubnu nebude po sezóně???...), ráda bych připomenula pár věcí.

  • Covidová opatření – vše šlo mailem. Bude to asi pakárna, ale nedá se nic dělat….
  • Omlouvání – jsem sice prezidentem :-) a řada organizačních věcí pro všechny hráčky jde přes můj stůl, ale omluvenky v případě neúčasti hráček na tréninku prosím adresujte přímo trenérům. I když holky mají více trenérů, záhy zjistíte, který trénink který trenér vede a tomu stačí poslat sms. My trenéři pak společně vedeme docházku, takže o omluvenkách máme přehled všichni. Pokud jde o nějakou dlouhodobou omluvu, či nějaký větší problém, ideální je poslat mail všem dotčeným trenérům (případně na vědomí i mě). Kontakty máte na webu.
  • Pátek 17.9. je „lichý pátek“, takže mají trénink DL U19, NRL U15, EL U19, ŽL U15. Trénink KP U13 je normálně, jdou všechny nominované na KP – a protože jedu na turnaj s 09, není koho doplnit, hrát se musí v počtu 10….tak prosím všechny o účast !!!! Trénink lze protáhnout do 16,30hod, není pak trénink PP U13
  • Lehce upozorňuji mé hráčky, že nebudu každé z nich psát, zda trénink je, či není, pokud je toto uvedeno na webu
  • Připomínám, že tréninky již běží a ne všechny hráčky – tedy zejména mladší a nové, chodí…
  • Na Arabskou ještě tento týden míče, skříňka bude příští týden. 09+10 si ale musí svůj míč nosit vždy!!!

 

Tak a teď jak to bylo o víkendu.

Na přípravné turnaje vyrazil Márty s EL U17 do Trutnova, já opět směřovala na Moravu, ale tentokráte do Olomouce s U11 a Romana měla svojí trenérskou premiéru s DL U19 v Kožlanech. A Kateřina byla první s U14, kdo zahájil soutěže roč.2021/22.

Hodnocení jednotlivých zápasů a turnajů najdete přímo u nich:

https://www.hbbasket.cz/rocnik-2021-2022/turnaj-kozlany-u19

https://www.hbbasket.cz/rocnik-2021-2022/turnaj-trutnov-el-u19

atd….tedy cesta vede přes : TÝMY / kategorie  / U…. / soutěž / zápasy / detail zápasu

Já jen víkend shrnu – Márty si z Trutnova přivezl bronz. Romana byla plná dojmů a nadšení, což jsem moc ráda, protože se „narodil“ nový trenér. Z Kožlan veze 5.místo a skvělé pocity. Kateřina v prvním kole s týmem U14, který během covidu doznal obrovských změn (některé naše opory ukončily činnost, naopak přišly nové hráčky, kapitánka tým opustila těsně před startem soutěže) naprosto překvapila a porazila Chomutov. V neděli pak prohrála se Slaným. Nový tým ale udržuje dobrou náladu a jistě se dočkáme ještě nějakých příjemných překvapení. No a my v Olomouci…8.místo, nic moc výkony, Klára Kalinová nešťastně zlomená ruka a ještě v sobotu operace, ale vezeme domů krásného krokouše….toho měly kdysi i 02, první tým, který v HB získal titul Mistra ČR…tak třeba přinese štěstí i 11 J.

Sdílet