HB týdeník, aneb očima prezidentky

víkend 19.+20.6.; poslední společný týden, dresy, rozlučky

Po návratu do haly byly tělocvičny plné – holky chodily trénovat poctivě, menší skupiny byly ideálně naplněny a byl prostor se hráčkám věnovat. Po roce neučení se ale školy vyjíždějí na ŠVP, na školní výlety, přidá se tu a tam nějaká nemoc a opět karantény a ejhle, skupiny jsou prázdnější a je to skoro individuální trénování….

Ve středu proběhl dvojzápas s Plzní. Nejprve hrály 09 a toto přátelské utkání skončilo remízou. Měly jsme pomalejší start, obě rozehrávačky nebyly ve své kůži, ale víc než pozitivní je zapojení všech hráček do útoku a skvělý výkon 10 !!! Plzeňské U17 měly utkání jako přípravu na kvalifikaci o EL U17. Naše sestava ale byla jak noty na buben….bez 4 hráček základní sestavy, polovina hráček roč.07…do 3/4  zápasu jsme se soupeřem udržely krok, což byl v této sestavě skvělý výkon. Nakonec soupeř odskočil na konečný rozdíl 15bodů.

Víkend byl volný a jsme za to rádi, protože vedra 35°C jsou docela vyčerpávající.

Čeká nás poslední celý společný týden. Příští týden pak jen rozlučkové pohodové tréninky PO a ÚT.

V pondělí rozlučka s přípravkami, ve čtvrtek rozlučka celoklubová.

Dorostenky prosím o vrácení starých dresů.

Rozdělení dresů doznalo drobné úpravy, je zaslána těm, kterých se týká. Prosím postupujte podle pokynů s výměnami, kdo vrací mě, tak prosím co nejdřív a já do zahájení prázdnin rozdám co mám.

 

Sdílet