HB týdeník, aneb očima prezidentky

víkend 12.+ 13.12.  OPĚT V TĚLOCVIČNĚ

V pondělí jsem vstoupila do haly a připadala jsem si jak v cizím světě. Skoro jsem byla nervozní a nevěděla, jak se chovat… Kolem mě pobíhalo 9 dětí, všechny s rouškami. Divný….

Celý týden jsme absolvovali v tomto režimu. Moc se neběhalo – což jistě všechny po pauze uspokojilo, netrénovalo se 1 na 1, což uspokojilo řadu hráček a vymýšlet individuální tréninky, aby to pořád nebylo to samé, moc neuspokojilo trenéry. Což starší, ty mohou střílet, ale s prcky se asi udriblujeme k smrti. A jako bonus jsme si ještě přidali tréninky během víkendu, což bylo fajn.

Všechna omezení jsme to zvládli, naučili jsme se s nimi žít a já už vymýšlela, jak poslední tréninky budeme mít tak trošku v duchu Vánoc, když nemůže být besídka.

JENŽE zaštěkal PES a vracíme se zpět do boudy….

Teď už je jen otázkou, od kdy jsme PES 4 a zda nebudou nějaké úpravy.

Já tedy opět sestavila nový – lehce upravený rozpis na další týden a je připraven na obě varianty – uzavře se od středy, nebo to vydrží do konce týdne.

Prakticky jasné je to, že 21. + 22.12. se vánoční tréninky v hale neuskuteční a na mě je, abychom s Káčou vymyslely, jak se s rokem 2020 rozloučíme v rámci všech omezení a kdy nám HB Ježíšek přinese dárečky…

Nyní tedy čekáme, jaká budou pondělní rozhodnutí a podle toho budeme řešit jak dál.

Navíc ve hře jsou stále tréninky mezi svátky a to především pro starší hráčky, neboť se jedná o tom, že by se měly rozjet EL U17 a U19 s tím, že hráčky budou pravidelně – zdarma, v sídle klubu testovány.

Jak bude něco nového, dám vědět.

Sdílet