HB týdeník, aneb očima prezidentky

víkend 5.+ 6.12. a návrat do haly podle PSA 3

Je to tady !!!! V pondělí jdeme do haly.

Předcházel tomu tradičně trošku zmatek, neboť opět nikdo pořádně nevěděl, jak to bude…proč může jít 10 atletů do haly (individuální sport) a ne 10 basketbalistů. Chtěla jsem přepsat smlouvy na oddíl badmintonu, koupit rakety a jít. Proběhla řada diskuzí, dohadů, zaručených informací a výsledek je na světě.

PES 3 nás do haly pustí za těchto podmínek:

Dezinfekce při vstupu i odchodu, šatny bez sprch, v hale při tréninku roušky, trénink nekontaktní a v počtu 10 osob na hřišti.

Je to sice trošku drsný, ale PES 4 nás vrací zpět do parku. PES 2 nás v hale nechá trénovat všechny a bez roušky. A začne se hrát. Není vyloučeno, že nám dovolí sundat roušky ještě „ve trojce“, ale to uvidíme. Zatím to tak nevypadá.

Takže jsem nasypala na jednu hromadu všech 120 hráček, na druhou časový prostor v halách a pěkně to namalovala tak, abychom se nějak vystřídali. Mazec…. Ideální to není a tak ještě nabízíme kempík na víkend.

Informace všechny hráčky dostali od svých trenérů.

V základním rozpise může dojít ještě ke změnám – jednak ve čtvrtek (ale případně až příští týden) a dále pokud by někde byl v nějaké skupině problém a ještě ladím pátek – přípravka X ženy. Předpokládám, že takto budeme trénovat do konce roku, resp. do pátku 18.12.. Je otázkou, zda něco vymyslíme na víkend 19.+ 20.12.

Každopádně počítejte s tím, že tréninky budou i během Vánoc. Rozpis připravíme včas. Ovšem otázkou je, jaký bude v té době PES a co nám dovolí….

DOROSTENKY – některé z vás u sebe ještě mají dresy, které jste si na počátku půjčovaly mezi sebou, než byly rozdány nové. Prosím přineste mi je.

Sdílet