HB týdeník, aneb očima prezidentky

víkend 31.10+1.11. a týden do 8.11.

Máme za sebou prázdniny. Mě je to tedy dost jedno, zda je pondělí, svátek, neděle, prázdniny, všední den. Já to mám buď s Matesem, nebo sama v 5+1. Jediný problém, který mě zastihl, je problém spojení s internetovým světem. Mobil na mě ječel, že nemám data…no to je od něj fajn, jen kdyby mi ještě naznačil, co to znamená… Prý si mám doma zkontrolovat připojení na wi-fi…no kdybych věděla, kde a jak to mám najít a co to je…jé, to by bylo hned veselejší. Takže jsem si musela rozšířit znalosti v základních obrysech i v této oblasti. Každopádně problémy stále trvají a tak ne úplně pružně na vše reaguji.

Musím konstatovat, že moje skupina mi dělá velkou radost. Zhruba polovina perfektně plní zadané úkoly a dodává hlášení. Polovina něco dělá a občas napíše, ale jsou bohužel i tací, kteří od doby, kdy mají pracovat individuálně, vůbec nereagují. Holkám nic vyčítat nemohu, jsou plně závislé na rodičích. I když 09 už dost fungují samostatně, což je bezvadné. Nicméně tentokráte i ten, kdo nešlape na 100% je omluven, neboť řada lidí odjela na prázdniny a ne úplně běžně fungovala.

Jak pozoruji, bezvadně funguje i valná většina skupiny Káči. Kateřina holky boduje a nejlepší budou oceněny, nejhorší si chybějící odlajnují. Asi se trošku zaopičím a moje skupina taky přejde na bodování.    

Mártyho skupina údajně taky posílá výsledky a i Renda hlásí, že dorost funguje.

Jenže čeká nás ještě hodně dlouhá doba, než se uvidíme….. S Kateřinou a Mártym se nám tady honí hlavou nějaký nápad jak se alespoň na dálku potkat. Ještě jej doladíme a těšte se J.

A mám tu jedno světýlko na konci tunelu – PIŠTE SE TERMÍN LETNÍHO SOUSTŘEDĚNÍ 2020.

Extraligový dorost a U15 začínají 8.8. v Praze. Následně pokračují v Táboře 11. – 16.8. Dne 16.8. přijíždí do Tábora zbytek a trénují U17, U14, U12, U10 a U9. Ženy + U19 pokračují pravděpodobně v Praze do 21.8. To odjíždí i U17 a U14 z Tábora a zůstanou tam U13 a U11. V Praze pak ještě pokračují ženy – 15, mini budou mít delší volno. Je mi jasné, že takto to nechápete, takže vše najdete v samostatném článku a hlavně si vyblokujte srpen :-).

 

Sdílet