HB týdeník, aneb očima prezidentky

víkend 26.+ 27.9. a týden do 4.10.

Tak „zkouškami připravenosti“ procházíme zatím celkem bez větších problémů. Na konci týdne to bylo najednou ředitelské volno – aha, kolik dětí bude, kolik nebude…změny jsme zvládli a já moc děkuji za reakce rodičů. V pondělí pochopitelně trénink pro 08 nebyl, protože ráno hrály. To se přiznám, mě vůbec nedocvaklo. V pondělí nakonec bylo hodně dětí, což asi ovlivnilo počasí.

Kromě triček už máme i nové dresy pro dorost. Pevně věřím, že nová, lehce obměněná designová řada se vám bude líbit a přinese nám úspěch (tedy v prvních zápasech to moc neklaplo…). Dres, který každá dostala, bude mít pro všechny soutěže dorostu, které hraje. Jen 06 budou mít doma dva dresy. Dresy prosím zkuste nezničit a po sezóně zase budeme vracet. Čísla jsou rozdána tak, aby právě všechny mohly hrát všechny soutěže v jednom dresu. Takže není možné si je svévolně vyměnit. Modrá trička dostanou dorostenky příští týden.

PROSÍM VŠECHNY DOROSTENKY, které mají staré dresy u sebe, aby je přinesly na halu.

Tento týden je pro mě jakýmsi zlomovým týdnem. Otevírají se přípravky na školách, končí období adaptačních kurzů (zejména třeba v 6.třídě určitě nezbytně nutných), nejrůznějších ŠVP a jiných školních aktivit a rýsuje se naděje, že budeme konečně pracovat všichni. Ovšem je tu „přítel“ covid“ a tak každý, kdo si 3x kýchne, jde na lůžko. Ach jo. V týdnu jsem se několikrát zdržela na hale, protože dodělávám klubovnu a stále jsem jen žasla….účast na trénincích je hóóóódně mizerná. Určitě jsou všechny nemocné, či v karanténě ????? Nějak se mi tomu nechce moc věřit….

Každopádně přípravky letos na „covid“ umírají…..díky ředitelskému volnu jedna nezačala vůbec, ostatní jsou polomrtvé kvůli rýmičkám, kašlíkům a covidu….

Děkuji všem, kteří zareagovali na můj názor z předchozích HB týdeníků – zamrazit na tuto sezónu soutěže. Snad zdravý rozum zvítězí i na úrovni ČBF.

No a jak vypadal víkend v dresech HB?

Poprvé proběhl v hale na Zličíně, takový ten klasický víkend, kdy se do haly nastěhujeme na několik zápasů a bylo to vlastně po půl roce. Nebylo to ale tak jednoduché…ve středu se rozbil koš, tedy zařízení na stahování a nešel vytáhnout. Na víkend ho pan školník vytáhl a zajistil. S trochou nadsázky můžeme říci, že byl „svázán“ ve správné poloze. V sobotu po vchodu do haly člověk první narazil na louži – kapalo ze střechy. Vše se zvládlo, včetně našeho prvního přenosu na TV comu, za něž moc děkuji Srbovým a panu školníkovi.

Holky nastoupily v nových dresech, Mates si zalezl s Davidem do rohu haly, já s Káčou ke stolku a mohla se odehrát první extraliga U19. Plné hlediště sledovalo naše holky, které začaly trošku rozpačitě, pak přišla na konci 1/4 „smrtelná“ šňůra a zbytek už byl víceméně vyrovnaný. Slovanka vyhrála, ale naše holky si první body zapsaly v neděli, když porazily Strakonice. V druhém utkání v sobotu nastoupily U15. Vary se v 1/4 „tvářily“ jako vyrovnaný soupeř, ale holky se nakonec utrhly a skvělou hrou plnou rychlých protiútoků soupeřky jasně přehrály. V neděli ale přišlo něco, co nikdo nečekal a 06 nikdy nezažily. Nářez od Chomutova o 40b…..neviděla jsem to a když mi to Káča v neděli říkala, dlouho jsem nevěřila. Posledním sobotním zápasem bylo utkání v soutěži DL U19. Proti nám nastoupil tým z Českých Budějovic, doplněný hráčkami Sparty a přiznejme si, že i zde lze použít slovo nářez….a do třetice jej použiji k nedělnímu utkání DL U19 s Klatovy….

Poslední „víkendové“ utkání se hrálo v pondělí a to ŽL U14. Náš B tým nastoupil ve Slaném a Petr byl hodně zklamaný z přístupu hráčky. Jak už jsem říkala, v kategorii U14 chybí v ČBF ještě nižší soutěž, kde holky mohly hrát a třeba i vyhrát. Tady to budou mít hodně těžké, ale věřím, že to holky neodradí a letošní rok přežijou.

 

 

TÝDEN 28.9. – 4.10

Pondělí

  • Viz samostatný článek

Úterý

  • Vše normálně dle rozpisu

Středa

  • Vše normálně dle rozpisu

Čtvrtek

  • První trénink DL 18,00hod ZŠ Radlice bude !!!!

Pátek – tréninky před hracím víkendem:

  • ŽL U14B – Aritma 17,30hod  
  • U12 (09+10) – Zličín 15,30hod VŠECHNY 09 + VŠECHNY NOMINOVANÉ NA VÍKEND NA KP U12
  • ŽL U14 – Zličín 17,00hod
  • EL U17 – Zličín 18,30hod
  • DL U17 – hala Radlice 18,00 – 19,30hod
  • Ženy – hala Radlice 18,30 – 20,00hod

 

Co nás dále čeká mimořádného?

8.10. pojedou U11 (tedy roč.10+11) na přátelák do Kralup, JUPÍ pošlu, opět to bude o autech…

Vzájemná utkání ŽL U14 budou předehrána. Oba v pátek před původním termínem, na Zličíně od 17,00hod (tedy 16.10. a 4.12.)

 

 

 

 

Sdílet