HB týdeník, aneb očima prezidentky

víkend 29.+30.8. / týden 31.8. - 4.9.

Je to za námi. Soustředění 2020 můžeme zařadit do archivu a směle hledět k blízkým, či vzdáleným zítřkům.

V Táboře vše proběhlo v pohodě. Prvních 5 dní tam byli „tři chlapi v chalupě“ (trenéři Renda, Petr, Márty) + 50 slečen. Záhy se připojila fyzioterapeutka Zuzka a ta měla o práci stále postaráno. Ovšem zde nám přálo obrovské štěstí – Zuzka byla šikovná, příjemná, do party, prostě fakt trefa do černého.

V dalších pěti dnech nás bylo na baráku 100 a byl to někdy docela hukot. Skupinu trenérů doplnila Hedvika, kolem které se batolilo 8 hráček roč.2013+12. Byly úžasné a v žádném případně to nebyly plačící panenky v koutě J. Kondičku tradičně vedla Bažant, Hrstík v roli asistenta také neodmyslitelně patří do mé sestavy a nově naskočila Bára Nováková. A jí to trenérské řemeslo určitě sedne. S U14 pracovala Káča a David byl taťkou na plný úvazek. Nejmladším členem výpravy byl Mates, kterému se tam vyklubal další zoubek.

Když se pak v jeden moment sejde v jídelně 100 lidí, musí se v kuchyni hodně ohánět. A i když všechny skoro šeptají, je tam řev J. Stejně, jako když se skupiny shromažďují u vrátnice před tréninkem. Při odjezdu si ale pan vrátný „stěžoval“, že tam bez nás bude smutno J, že mu ty štěbetalky budou chybět.

V této době holky byly rozděleny do 6 skupin, k dispozici máme 4 tělocvičny a venkovní sportoviště. Naštěstí nám přálo počasí a vše vyšlo, aniž bychom museli nějak upravovat režim. Jediným omezením v rámci covidových opatření bylo to, že jsme nesměli do bazénu. Plně jsme si to ale vynahradili v řece. Bylo to fakt bezvadné, nepamatuji, kdy naposledy jsem se koupala v řece.

Zuzka musela upřesnit ordinační hodiny a mladší hráčky, u kterých šlo pouze o bolavé kotníky z přetížení (většina špatně běhá), jsme přesunuly nejprve k Hedvice a po jejím odjezdu, když „zraněných“ přibývalo geometrickou řadou, jsem každý večer 30 kotníků namazala já s Káčou. Bohužel letos trička ze soustředění budou až v září (tiskárna v karanténě), takže nebyla ani tradiční fotka. Tak jsme ji pojali covidově a společné klubové focení nás čeká v září.

24.8. odjela větší polovina, i naše nejmladší hvězdičky a zůstalo tam komplet mini. Vždy to bylo obráceně (končily starší) a Márty říkal, jak je to depresivní. Trošku jsem měla strach, aby to holky neobrečely…ale ani ťuk a deprese žádná J. Zůstalo nás 40, já, Káča, Bára a premiérově Andy Hájková. A myslím, že kromě Báry máme další potencionální trenérku. I posledních 5 dní nám přálo počasí (pršelo pouze v den odjezdu). Pro mini jsme to už trošku odlehčily (ale makalo se i tak) a holky nás mile překvapily písní Košíková. V choreografii asistentek předvedly všechny dokonalé vystoupení, které můžete vidět jak na facebooku, tak na instagramu. (kdo nemá, dostanete se tam přes web – úvodní stránka, úplně nahoře vpravo). Holky byly skvělé a doufám, že si to všechny užily a že nepřijde žádný mail, že hráčka končí.

Velké holky po návratu ještě namířily na tréninky v Praze a dnes večer končí definitivně příprava i jim.

Měli jsme pouze 1 zranění a ne nějak závažné, takže suma-sumárum bezva soustředění J a věřme, že jsme se na sezónu připravili dobře….ono je ale otázka, jak letos sezóna bude vypadat. Od ČBF jsme stále žádné informace – scénáře o případných změnách soutěžích nedostali, ani manuál jak postupovat v případě výskytu covidu. Tak se děj vůle Boží.

Děkuji všem rodičům za bezproblémovou spolupráci při předávání dětí, děkuji hráčkám za bezvadný přístup, děkuji trenérům za odvedenou práci, děkuji Zuzce a Anče za masáže a děkuji všem do Tábora za poskytnutí bezvadného zázemí.

A jdeme dál J.

DOPORUČUJI, ABY SI VŠECHNY HRÁČKY DOŠLY DO BAZÉNU během těch pár dní, kdy mají volno, než naskočí pravidelné tréninky !!!!!

Mě nyní čeká hromada práce, především s ohledem na nábory a rozběhnutí sezóny, k tomu každý víkend turnaj a tak nebudu lehce stíhat. Až budu mít chvilku, stáhneme všechny fotky a uložíme na Rajče (také se tam dostanete přes web) a výběr pak dám na webovky.

 

Co nás čeká nyní (tréninky už podle rozpisu na sezónu na webu  – JAK TRÉNUJEME):

 

 

ženy

02+03

04+05

06

07

08

09

10

11

PONDĚLÍ

31.8.

Trénink 18,30 Zl

Trénink se ženami ty, které jsou tam napsány

Trénink se ženami ty, které jsou tam napsány

Trénink se ženami ty, které jsou tam napsány

volno

volno

volno

volno

volno

ÚTERÝ

1.9.

volno

volno

volno

volno

volno

volno

volno

volno

volno

STŘEDA

2.9.

trénink

trénink

volno

volno

Trénink jen ŽL U14B

Trénink jen ŽL U14B

volno

volno

Volno

ČTVRTEK

3.9.

volno

Trénink jen EL U19

Trénink jen EL U19

Trénink ŽL U15

Trénink ŽL U15

Trénink U13

Trénink U13 (i ty, co jdou na Zličín)

Trénink U11

Trénink U11

PÁTEK

4.9.

DL U19 – turnaj na Nuslích

EL U17 – turnaj v Trutnově

U11 – turnaj v Pardubicích                                            VŠICHNI OSTATNÍ MAJÍ VOLNO !!!!!

ŽL U14B – soustředění na Aritmě

SOBOTA

5.9.

NEDĚLE

6.9.

 

 

Rozdělení hráček do týmů ŽL U14A a ŽL U14B bude provedeno v pondělí 31.8. a následně budete informovány. Pro „B“ pak platí tréninky STŘEDA 18,00 – 19,30hod hala Aritma a taktéž připomínám pro tuto skupinu soustředění 5.+6.9., Aritma 10,00 – 12,00 a 14,00 – 16,00hod.

 

Sdílet