HB týdeník, aneb očima prezidentky

víkend 20.+21.6., před a po 

Na rozdíl od let minulých letošní jaro nejsou tropy, naopak je deštivo. Jenže (z pohledu holek), jako na potvoru, úterky ne a ne kápnout. Takže letos byly výběhy všechny. Úterní byl pohodový, neboť jsem program (jistě k velké radosti trenérů) zpestřila přítomností Matese a tudíž se fotilo.

O víkendu jely na turnaj 08. Ve čtvrtek jsem hodně litovala, že jsem turnaj přihlásila. Trénovat jsme začaly v hale asi jako poslední v ČR a tréninky nejsou zaměřeny na hru - máme posezónní tréninky zaměřené na individuální činnosti. Ve čtvrtek jsme zkusily zahrát 5x5 a bylo to dost zběsilé... To vše se pak jasně ukázalo na turnaji. Protože jsme to ale tušily, nastavily jsme cíl turnaje jinak – jet si to užít, být spolu jako parta a zapojit nové hráčky. Tento náš cíl byl myslím splněn na dobře až výborně. Nejvíce naše herní netrénovanost byla vidět v prvním utkání s domácími, kde jsme ale uhrály nečekaně dobrý výsledek (-3b). Po pauze jsme přehrály asi o 20b Lovosice a hned následoval USK. Tam jsme držely dlouho krok, pak začaly docházet síly, soupeř začal odskakovat a tak dostaly herní prostor nové hráčky. Náci v utkání s Lovosicemi dala své první koše za HB a Sofie si dala svůj vůbec první koš v životě. Obsadily jsme tak 3.místo a z bezvadně připraveného turnaje si odvážíme nejen medaile, ale především zážitky a fajn vzpomínky.

Tento týden končíme. V pondělí tréninky normálně, v úterý místo výběhu bazén. Naše U17 čeká turnaj na Spartě. Každé utkání v jiné sestavě, kde Márty bude „testovat“ hráčky a koncem týdne definitivně uzavřeme sestavu pro EL U17. Ve středu uděláme krátkou rozlučku, ve čtvrtek poslední tréninky a pak se uvidíme až na soustředění :-).

NEZAPOMEŇTE VRACET DRESY !!!!!

Sdílet