HB týdeník, aneb očima prezidentky

před - 13.+14.6. - po

První skupina, která si ještě v této doznívající sezóně zahrála, byly U14. Kateřina odeslala do Klatov výpravu o počtu cca 20ti hráček. Hrálo se 2 hodiny, mixovaly se sestavy a Káča si konečně pořádně mohla prohlédnout všechny nové hráčky přímo při hře. Z „materiálu“ 07 a 08 budeme sestavovat 2 týmy, takže hrát budou dostatečně všechny.

Druhý, kdo ještě letos „předstíral“ basket, byly 09. Odjely jsme na Kladno a zažily si pěkně koronová opatření v plné parádě – čekaly jsme před vchodem, než odejde z tělocvičny předchozí skupina a to tak, abychom se nepotkaly. U vchodu jsme se pocákaly dezinfekcí a místo v šatnách se holky převlékaly v hledišti. Rodiče zůstali venku a my prvně v životě zkusily hrát bez nich. A šlo to. Při odchodu přišla další dezinfekční sprška a hurá na víkend.

Naše U14 v Klatovech prohrály, na Kladně U12 vyhrály, ale to je to nejposlednější, co nyní trenéry zajímá.

Z ostatních skupin ještě na palubovku naskočí U13 (08+09) v sobotu na turnaji ve Slaném a EL U17 (04+05+06) na turnaji na Spartě. I Márty nominoval všechny hráčky a holky mají šanci se představit na hřišti. Následně na to Márty určí složení sestavy pro EL U17 na příští sezónu.  

U19 poctivě pracují, sestavují tým pod vedením nového trenéra a U15 také jen trénují a zapracovávají nové hráčky.

Plány na sezónu už mají zase přesnější obrysy a tak vám je během týdne pošlu. Stručné jasné informace, které případně dle potřeby osobně dovysvětlím.

 

  • KDO UŽ NEBUDE HRÁT, ZAČNĚTE KLIDNĚ NOSIT DRESY !!!!!!
  • Připomínám úhradu zálohy na soustředění !!!
  • Na středu 24.6. je plánovaná neformální rozlučka, info bude na webu
  • Poslední tréninky ČT 25.6.
  • Postupně budu dávat na web hodnocení sezóny, jak jej připravili trenéři

 

Sdílet