HB týdeník, aneb očima prezidentky

týden 4. - 10.5.

V minulém týdnu jsme se poprvé viděli. Tedy ne všichni, neboť řada hráček tráví koronové časy mimo Prahu, ale většina ano.

V úterý nastoupil Márty k basketbalovému tréninku se staršími hráčkami. Počasí úplně ideální nebylo a když Mártyho Kajk po 4hodinách odvážela, měl takřka omrzliny…. Ani nám na výběhu nebylo nijak horko. Snažili jsme se všech asi 40 účastnic držet ve vzdálenostech 2m od sebe, což se na počátku celkem dařilo, neboť první setkání v rouškách a po delší pauze, bylo takové trošku rozpačité. Kolem rybníku běhali tatínci a zároveň se po parku rozběhly naše 4 skupiny. Roušky šly dolu a pak najednou říkám – šup, vlez ji na záda a běžíme. Holky vychechtané to poslušně udělaly a v tom jsem se lekla – do háje 2metry !!!!! Je to strašná doba…. Mates do pozdních večerních hodin zachumlaný až po bradu jezdil s maminkami po parku a prožil tak svůj první trénink. Ve čtvrtek se to otočilo, Márty šel se staršími běhat a naše 4 skupiny se točily na hřišti. To už bylo ale krásné jarní počasí.

Prodloužený víkend máme za sebou a vracíme se do další vlny postupného uvolňování. Mě už to moc postupné nepřijde, naopak mám pocit, že se to vše urychluje a s urychlením přicházejí náročnější hygienické podmínky, které třeba v halách ani pořádně nejsou specifikovány (tedy já znám asi 5 verzí). Názory se různí, člověk neví, co je správně, co špatně…..  Takže my na to reagujeme následovně. Po dlouhém přemýšlení jsme se rozhodli, že následující 2 týdny ještě budeme užívat posezónního volna, budeme se lehce poflakovat a budeme chodit ven.

25.5. by měly jít do školy děti a my nastoupíme do tělocvičny a začneme se připravovat na sezónu 2020/21. Rozpis najdete na webu do konce tohoto týdne.

 

 

 

 

Sdílet