HB týdeník, aneb očima prezidentky

týden 20. - 26.4.

Přiznám se bez mučení…mě to vyhovuje. Tento týden jsem byla babičkou na plný úvazek. Během týdne jsme s Káčou daly dvě několikakilometrové tůry s kočárem, protože hubneme a já potřebuji posilovat oči ve větším prostoru, abych taky konečně mohla sednout za volant. No a stále denně cvičíme. Jeden den jsme si udělaly takovou radůstku…tak nějak náhodou jsme byly na nějakém venkovním hřišti, kde jsme tak nějak náhodou potkaly 3 trénující HB hráčky a jejich sportující maminky. Bylo to poprvé, co jsme někoho viděly a bylo to moc fajn.

Opatření se uvolňují a tak se můj plán – začít jakože „trénovat“ toho 5.5.  venku, stává reálným. Momentálně připravuji scénář a koncem týdne vám koronovým mailem přijdou organizační pokyny.

Dnes jsem zrušila účast na turnaji ve Slaném pro 08. Turnaj oficiálně zrušen nebyl, ale připadá mi nesmyslné jet na turnaj bez přípravy. A nejde ani tak o to, že by to nebyl basket, nýbrž plácaná, ale mám strach, aby bez tréninku nedošlo v nějakém momentálním šíleném nasazení k úrazu. Organizátor zvažuje přesunutí na konec června. Uvidíme – pokud by se dalo v červnu trénovat v tělocvičně, můžeme se domluvit a na turnaj jet. Ale moc tomu nevěřím.

15.5. bude výbor ČBF rozhodovat o tom, jak budou vypadat soutěže pro příští sezónu s ohledem na nedohranou letošní sezónu a s nevyřešením postupů a sestupů. Pro nás zůstává velká neznámá v soutěži U19. Každopádně já už mám všechno namalováno. Jak budeme trénovat, co budeme hrát za soutěže, kdo je bude hrát, kdo bude které soutěže trénovat apod. Opět máme pro všechny dostatek tréninkových jednotek a pro každou dvě soutěže. Ladíme už jen hostující hráčky a čekáme, jak to dopadne na výboru ČBF.

A tradiční nabídka směrem k hráčkám starších ročníků (05 a st.), ale i třeba rodičům – STAŇ SE ROZHODČÍM:    http://www.pbasket.cz/index.php?page=clanek&id=197   pokud by někdo z vás měl zájem, než se přihlásíte dle pokynů svazu, dejte mi vědět. Přihlášky jsou do 3.5.

 

Takže, tento týden máte poslední volno a jedete individuální přípravu a v květnu se už uvidíme.

Sdílet