HB týdeník, aneb očima prezidentky

týden 13. - 19.4.

Já nevím, co psát….tak to je fakt už móóóć…

Týden jsem byla doma sama a přátelé, vůbec to nebylo špatné. Upřímně – dohání mě nemoc zvaná „syndrom vyhoření“ a pro mě je tato pauza obrovským lékem. Flákám se - procvičuji oči a zároveň dost odpočívám (zjistila jsem, že venku mám s viděním problém), hodně spím, tu a tam někde uklidím věci, na které běžně není čas. Já si myslela, že mozková příhoda je na úrovni chřipky – týden nemoc, pak se týden oklepu a vše je normální…bohužel není. Ale taky pracuji - připravuju si příští sezónu a dělám si pořádek tréninkových cvičení. A ještě jednou - kdo z vás plánuje nějaké změny na příští sezónu, dejte mi vědět (konec kariéry, přestup, pouze 1 soutěž ze zdravotních důvodů apod). Sportovní a jiné aktivity pro vás připravuje Márty a Káča a já dělám klubové věci a kochám se vašimi videi.

Jsem ráda, že většina z vás trénuje a posílá nejen výsledky „mimosportovní“ činnosti. Nebojte, stále sčítáme a hodnotíme a určitě vše bude vyhodnoceno a odměněno. Moc milé je, když pak někdo napíše, že se 2 – 3 sejdete někde na hřišti, jdete si spolu zatrénovat a pošlete fotky. Klidně mi dejte vědět, kdy kde budete a pokud tu bude Káča a nějak to sladíme s krmením Matese, přijedeme se na vás podívat (já ještě nemohu řídit).

Můj plán – květnové tréninky venku v menších skupinách stále platí. Pokud by šlo vše dle plánu, mohla by být od června otevřena hala a pak se určitě ještě sejdeme a zatrénujeme.

Beznaděje jsou stále s ? Soustředění počítám, že by mělo klapnout.

Tak se ještě chvilku držte a těším se na všechny v dobách normálních - pokoronových.

Sdílet