HB týdeník, aneb očima prezidentky

týden 23.2. - 1.3.

Přežili jsme druhý týden pražský prázdnin, ale zdaleka to pro nás nekončí – ještě Praha západ. Během týdne jsme částečně zprovoznili sklad na Zličíně a měla jsem radost jako malé dítě. Konečně jsem se dočkala „HB klubovny“ !!!!

Sobotní maratón začaly ženy v Chomutově, v krutých 9,00hod. Tak dlouho jsem ladila tento víkend, abych mohla být i hlídací babičkou, až to padlo na tento čas. Cesty do Chomutova jsou pro mě asi zakleté. Před časem jsme s 04 vůbec nedojeli (stáli jsme 2hodiny v koloně na dálnici za bouračkou), loni před odjezdem na NF 06 mi kleklo auto a v sobotu se v Praze – letos poprvé – objevil sníh. Tedy ani né ty „u Muzea čtyři“, ale přesto to nebylo úplně příjemné. Dámy vypustily první čtvrtinu, musela jsem i zvednout hlas. Už už to vypadalo, že nás zabijou nedané šoupáky, ale holky dobře zvládly konec a zapsaly si další vítězství (o 3b ). Tak nás to zaskočilo, že jsme se nějak i zapomněly radovat :-). Poprvé za ženy naskočila Bebe a některé akcičky na lince Zahrada – Novajda – Bebe, byly parádní.

Přejela jsem na Aritmu, kde hrály U14 a já měla vyrazit s kočárem na šáreckou tour. Naštěstí se na výlet nabídla pí.Štenclová (mě ty procházky nedělají úplně dobře…). Měla jsem tak možnost sledovat naše holky proti Klatovům. No začátek byl hodně na pohodu, daleko větší hlad po vítězství měl soupeř. Byl všude, bojoval a my nestíhaly. Zlom přišel na konci 2/4, kdy se chytla Malina a Véča (ta zahrála výborný zápas a i Milda) a druhá půlka už zase byla parádní.

Zpráva z Hradce, kde bojovaly naše U17 byla hodně smutná. Minus 30b. Upřímně….začaly jsme sezónu skvěle, pak se přestalo trénovat a výsledky jsou tady…. už aby tato sezóna skončila, tlustá čára a zapomenout..… Na závěr dne jsem viděla DL U17…no tak to bylo něco… Proti jednoduše a rychle hrajícím Kralupům jsme vypadaly jako sbor začátečnic...  Daly jsme 30b (z toho odhadem půlku Karásek, který naskočil po delší zdravotní pauze)…

No a tady bych se ráda zastavila. Nejsem žádný odborník, ale naše střelba a to zejména jednoduchá z podkoše, je KATASTROFÁLNÍ. A je jedno, zda to jsou ženy, extraligový dorost, či U12.

V neděli hrála pouze extraliga a U14. U14 v Klatovech vyhrály, opět o 20b. Kadetky doma porazily Trutnov o 2b. Asi nevím, co na to říci.

Sdílet