HB týdeník, aneb očima prezidentky

týden 27.1. - 2.2.

POZOR

  • Sledujte web – přeložená utkání !!!! (zatím pouze ŽL U14 a U15, ale v řešení je Jablonec v U19 a Kralupy v DL U17)
  • PÁTEK 7.2. trénink 07+08
  • Rozpis tréninků na jarňáky na webu
  • NĚKTERÉ JEŠTĚ NEODEVZDALY LÉKAŘSKOU PROHLÍDKU !!!!!

PŘIPOMÍNÁM

  • Na webu je rozpis zápisů, prosím zapište si termíny a případně za sebe někoho zajistěte. Je mi jasný, že občas fakt nemůžete, ale doufám, že nutnost psát zápis všichni pochopí a že si vzájemně vyjdete vstříc. Je to jediná vaše „povinnost – práce“ pro klub. V případě, že nikdo u stolku nebude, musíme poprosit rodiče, nebo musí psát hráčky, které hrají. Bohužel. A omlouvám se, ale opravdu nejsem schopna ještě řešit, že někdo nemůže a hledat supl. Sestavení rozpisu, aby se všichni spravedlivě vystřídali, je samo o sobě trošku časově náročné a řešit ještě omluvenky…to fakt nedávám. Snažím se to udělat dopředu, abyste měly čas to nějak zařídit. Jasný, „od stolku nám vypadala“ Káča, ale jako de*il sem tam nejčastěji já….
  • Nominace přijde i přes JUPÍ. Prosím potvrdit – je to asi 5vt vaší práce. Já to pak kontroluji a chybějící potvrzení urguji – pro ně daleko více času…
  • Prosím rodiče, aby ctili provozní řád na Zličíně. Tedy nahoru na ochoz, ani do haly není vstup rodičům během tréninku povolen. Nikomu a platí to pro všechny skupiny, které tam chodí. Děkuji za pochopení.

 

 

V pondělí nastoupila „do práce“ Kateřina. Mates přešel na dokrmování a Káča tak dostala prostor k opuštění ubykace. Hned toho využila i ve čtvrtek a přesně měsíc po porodu vyběhla na palubovku… No vyběhla, nepřehánějme – vyšla a v nevysokém tempu, v bezkontaktním herním projevu odehrála cca 10min. Pralesničky ji přivítaly kytičkou a zaznamenaly po delší době vítězství.

Tréninky byly celý týden v hodně komorním složení…nemoce + hory = nulová příprava. Ale letos mě to snad ani trošku nepřekvapuje. Letos se to prostě *e*e….

O víkendu hrály pouze kadetky. Oba týmy se představily na domácí palubovce a ze všech čtyř zápasů odešly vítězně. Z extraligového týmu vyzařovala výborná nálada a ta je hnala i na palubovce. Jak v zápase se Žabinami, tak s KP si holky sice vybraly hluché chvilky, ale dokázaly je vždy překonat a nedopustily drama. V DL v sobotu holky o 1b porazily Nusle, když během zápasu byly až 15b minus. Nusle z nás letos musí mít trauma. V neděli porazily o 11b Č.Brod, alias Slovanku B.

Za "odměnu" holky dostaly dárek. Přišel se na ně podívat Matěj. Kromě holek si ho pochovaly i sudičky. Matěje to nikterak nerozhodilo :-) a sladce spinkal.

Sdílet