HB týdeník, aneb očima prezidentky

týden 2. - 8.12.

POZOR

  • v pátek 13.12. trénink 08+09
  • DL U17 Nusle – HB Basket – bude předehráno 11.12. na Nuslích
  • ŽL U14 DBaK – HB Basket bude předehráno 13.12. v Plzni
  • ČTVRTEK 19.12. bude vánoční besídka. Pozvánka platí pro všechny hráčky i rodiče.

 

NOVÝ ROZPIS TRÉNINKŮ BUDE PLATIT PO OTEVŘENÍ ZLIČÍNA, TERMÍN OZNÁMÍM KONCEM TÝDNE.

Tento týden jedeme ještě podle rozpisu na listopad.  

 

Sobota. Těžko se mi hledají slova. Právě jsem přijela z Královky, kde si naše U13 zavřely šance na postupová místa na NF. Tým doplnila další nová hráčka a musím říci, že se před novými hráčkami a jejich rodiči trošku stydím…. Zapracování do týmu nějakou dobu trvá a máme smůlu, že se tým nepodařilo složit před sezónou. Nicméně toto nové složení ale skýtá velké naděje do dalších let, protože holky tým posílily. Budu asi hodně stručná, protože jinak bych musela použít slova, která použít nechci…. S BŠ a následně i s USK, jsme prohrály o 2b. Holky odehrály 7 čtvrtin, kdy se bránilo na 70%, pomalý nedůrazný útok doplněný zbytečnými ztrátami a špatnou střelbou, ale především bez aktivní hry ke koši.

Večer poslal pozdrav z Moravy Petr Š. Holky U19 v Jihlavě vyhrály a po 20,30hod výprava vyrazila směr Vyškov. Naštěstí je to letos poslední výlet . Pak psal Márty. Ten se vracel ze ŽL U15 z Plzně a vracel se s porážkou. Přijel ke mně a oba v lehké depresi jsme seděli a do 0,30hod rozebírali stávající situaci v HB…není to letos nějak to pravé ořechové.

Ráno Márty odjel do Strakonic a já na Petřiny. Čekal nás v PP U13 další těžký zápas proti Spartě, které chyběla jedna dlouhá. To nám dávalo šanci se ještě o postupové pozice poprat. Naše hra sice byla lepší, ale rozhodně nelze říci, že by to bylo to nejlepší, co umíme. Od 7min 1/4 jsme lehce vedly a v dramatické koncovce dokázaly vítězství o 2b udržet. Škoda sobotních porážek…. Po obědě přišla další zpráva z Moravy a Petr psal, že si to U19 užily- vyhrály 101:34…jak to ten Petr dělá….jen nevím, kdo dělá řízečky. Poslední zprávu poslal Márty z jihu Čech. Naše U15 bohužel ve Strakonicích nevyhrály a tak základní část soutěže ukončují na posledním místě tabulky s 1 vítězstvím.

S Mártym pevně věříme, že až bude otevřen Zličín, začne se lépe trénovat. Dosavadní slepence tréninkových skupin sice zaručují, že holky nějak trénují, ale upřímně, moc koncepční to není. A věříme, že holky budou zdravé a že budou trénovat….nyní oba před každým tréninkem dostáváme příval sms s omluvenkami. Pokud se netrénuje, těžko se dá vyhrát.

 

Sdílet