HB týdeník, aneb očima prezidentky

týden 4. - 10.11.

POZOR

  • V pátek trénink 08+09
  • Od pondělí 11.11. 06+07 trénink zpět na Aritmě od 17,00hod a 09+10 od 18,00hod hala Radlice

 

O víkendu se hrály U13 a nastal souběh PP i KP…. Jednou do měsíce se to bohužel stane. A vzhledem ke zraněním 08 přišel problém s naplněním sestav. Musela jsem zatáhnout za ruční brzdu a povolat 09. Po zápase pak stručně psal Petr V.: „výprask a repete. Pozňa a Chuťas na jedničku“. Jinými slovy, v Čelákovicích jsme 2x prohrály, ale 09 se neztratily.

V PP U13 jsme po prvním kole, kde jsme úplně vybouchly, měly šanci se dostat zpět do hry o postupové příčky. Podmínkou bylo porazit Olomouc. V mezidobí tým doplnily 2 podkošové hráčky a byly na hřišti hodně platné. Taková Mája s námi byla 1x na tréninku a bez ostychu nastoupila a hrála výborně. Další změna nastala ve složení pětek a především v přístupu holek. S Olomoucí jsme hrály vyrovnané pěkné utkání, stále jsme držely lehké vedení, které jsme v poslední čtvrtině navýšily na konečných +20b. A to jsme nedávaly….hodně nedávaly… V druhém utkání proti Radotínu bylo na spadnutí kilo, ale nějak se v poslední části hry pouštěl čas a my to nestihly. Ale upřímně, chyběly body z první čtvrtiny.

Smutnou sobotu prožil Márty. Dopoledne si vyjel s U19 do Sadské, kde nastoupil proti Poděbradům. Vím to jen zprostředkovaně, ale Márty se opět nějak nepohodl s rozhodčím, „odnesl“ si další „téčko“ a holky prohrály o 4b. A večer si zajel do Jenče na BŠ, kde sice nedostal technickou, ale o to větší nakládačku…prohra o 70b v ŽL U15 není moc lichotivá….

V neděli jsem ráno zakotvila na Aritmě. Nejprve jsem zpoza stolku sledovala U19, které tentokráte Poděbrady přivítali na domácí půdě a pod vedením Petra Š. Úvod nevypadal vůbec růžově, ale pak se holky chytly a soupeře jasně přehrály o 30b. Škoda té soboty. Stolek mi zůstal osudným i na další program na Aritmě. Pořádali jsme PP U13. Zápas USK v. Slovanka byl trošku masakr nahoru dolu a pak přišly na řadu naše hvězdy. Zápas to nebyl hezký, ale Slovanku jsme o 20b porazily.

Mezitím přišla zpráva od Kateřiny: „bylo to náročné, to 3x3…ale nedostaly jsme ani koš“. Pak jsem jela na návštěvu k Mártymu a zjistila, že U15 na půdě Spartě hrály lépe, než v sobotu a prohrály asi o 20b. Večer ještě přišel mail od Hedviky, která popisovala tažení našich hráček ve Šmoulince v Turnově. Asi to muselo být hodně hektické, neboť v utkání s USK se 2x prodlužovalo a i poslední prodloužení skončilo remízou. Naštěstí ve Šmoule ji lze uznat a zápas ukončit. Holky pak prohrály o 8b s domácími kluky a na pokraji vysílení hned poté prohrály o 2b s Jičínem. O nedaných šoupácích se Hedvice asi zdálo celou noc.

 

Sdílet