HB týdeník, aneb očima prezidentky

týden 12.11 - 18.11.

Na víkend jsme se musely s Kateřinou rozdělit. Na výběr byly 05 a 07. Káča bezpečně sáhla po 05 s konstatováním, že ty už hrají basket. V pátek na tréninku dost znejistěla, neboť k basketu to mělo fakt hóóódně daleko.

Já zahájila HB víkend v Jenči. Hrály jsme pouze jedno utkání a nutno konstatovat, že zaplať Pán Bůh, neboť druhé bych už nedala a vezli by mě nohama napřed. Se Slovankou jsme nakonec vyhrály o 12b. Budu stručná: obrana hráče s míčem 0, obrana hráče bez míče 0, návrat do obrany 0. Útok nechci rozebírat vůbec. Domů jsem přijela a klepala se.  Volala Kateřina ze Strakonic. Bylo mi jí líto už dopředu. Jenže místo pláče nad výsledkem utkání začaly do telefonu řvát holky, že vyhrály. Musela jsem si to 2x nechat zopakovat, neboť se zázrakem se každý den nesetkáte. A jako důkaz jsem dostala fotku. Víceméně plná zmatení a rozčarování jsem naložila Mártyho a jela s ním na jeho extraligový boj s Chomutovem. Soupeř většinu času bránil zónu a na tu se blbě hraje a pokud to nepadá – což nám tedy opravdu nepadalo, je to těžká dřina. Vyrovnané utkání v závěru rozhodovaly drobnosti, nervy a štěstí. To stálo tentokráte na naší straně a my si do výčtu sobotních výsledků připsali další +2b. A jak psal Petr, DL U17 vyhrály v Plzni a taky po bitvě a taky s odřenýma ušima (+5b).

V neděli začínala Káča v Klatovech. Když jsem s ní v sobotu mluvila kolem 20,30, že už holkám vezou pizzu k večeři, měla jsem trošku strach, jak ráno vstanou. Márty odjel na Aritmu a čekal ho zápas s USK. Já na poledne jela do Jenče a věděla jsem, že nastoupíme proti týmům ze dna tabulky – Radotín, Říčany. Před startem v Jenči psala Káča: „no +50“. Tak jí volám, ať si ty vtípky nechá pro někoho jiného. Jenže ona to byla pravda. Takže i zázrak může mít své repete. My s U12 v Jenči porazily oba soupeře a to vždy „za řízečky“. Ano, mohu jistě být spokojena s výsledkem, ale s obranou stále spokojena nejsem. Ale na druhou stranu – viděla jsem řadu pěkných kombinačních akcí a hurá!!! zapojení některých dalších hráček do hry. Na Artimě U17 v EL prohrály s USK o třídu (30b) a v DL holky porazily (posílené o některé EL hráčky) Plzeň o 20b. Večer ještě Kudějová poslala perličku: „tak jsem ti ty tvoje 05 dostala na 4.místo“. Děkuji Kačenko, moc jim to tam sluší a tu technickou, kterou jsi ve Strakách dostala, ti tedy odpouštím :-) :-) :-). 

 

 

Sdílet