HB týdeník, aneb očima prezidentky

víkend 21.+ 22.11. + týden před a po

Venku je v 16,30hod skoro tma, ale nás to nezastaví. Strašně smekám a všechny chválím, protože víc než drtivá většina chodí na naše speciální tréninky.

V pondělí jsme se dali volno.

Na úterý jsme připravili mega akci a svátek jsme oslavili pohybem. Ve dvojicích do parku vyběhlo celkem neuvěřitelných 48 hráček !!!! Počínaje 08, konče ženami. Bomba. Kateřina pro všechny připravila ještě „kulturní“ doplněk a všechny hráčky byly odměněny sladkostí. Podle ohlasů si to všechny užily a nadšeni byli i trenéři, kteří v parku strávili několik hodin.

Ve středu pokračovaly v upraveném režimu 09 a ve čtvrtek 10+11. Sladká odměna je pochopitelně neminula a soudě dle jejich zápisků v tréninkových deníčcích, udělala radost i jim.

No a v pátek vyběhl ten, kdo nemohl v úterý + dobrovolníci. A opět jsme kapacitu naplnili. Nádhera. Naprosto úžasné je, že přijedou holky z Plzně, Sadské, Berouna, Slaného…

Na tento týden plánujeme pokračování a již je opět úplně plno. Jsem na všechny moc pyšná. Program jsme trošku upravili, neboť je dovoleno venku býti v počtu 6ti, ale je brzo tma a hlavně zima.

 

POZOR PES 

Když si ale otevřu tabulku kouzelného PES, vidím, že číslo 3 (jak jinak :-)) nám otevírá dveře do haly…a šeptanda upřesňuje, že by tento den mohl přijít v pondělí 30.11.

Všichni věříme, že třebaže v limitovaném počtu, ale budeme moci začít v hale trénovat. Sice jsem neuvěřitelně líná a doma mě to vůbec nevadí, přesto se do tělocvičny těším a hlavně se těším na ty svoje holky, které mi celou dobu dělají jen radost.

 

A když pozorně budete prohlížet nahoře fotky– promítne se vám celá historie HB. Nyní budou 2 sezóny okno, ale pak pevně věřím, že navážeme na předchozí úspěchy.

 

A ještě musím vyřídit jednu gratulaci. Jesiku Hibalovou si vybral Chomutov, aby se zařadila k týmu žen v nejvyšší soutěži - ŽBL. Jesika v Chomutově začala trénovat a všichni ji moc držíme palce, aby si vybojovala pár minut na palubovce v nejvyšší soutěži.

 

PS: po zveřejnění hned přišla reakce nejmenovaného kolegy...kolektivní sporty do haly až ve stupni č.2 PSA....tak uvidíme....  :-(

Sdílet