HB týdeník, aneb očima prezidentky

poslední lednový víkend, Naděje č.2, seznam akcí pro 2012+13, přátelák U13

Program týdne se trošku rozhodil zápasy. Nejprve ve středu v řádném hracím termínu hráli U15 proti Spartě. Nechci být negativní, nechci hodnotit soupeře, ale opravdu výkony hráček byly hodně mizerné. My vypadali basketbalověji a nakonec jsme o 20b vyhráli. Ve čtvrtek se předehrálo KP U13 se Slaným. A protože se to vše dělalo hodně narychlo, hrálo se u nás. Opět jsem měla tu čest zpoza stolku zapisovatelů utkání sledovat. Prohráli jsme o 6bodů a střelba – Vilma podle mě měla na ruce 20b, ve statistikách byla nula a ostatní na tom byly dost podobně. V pátek by dobrovolný trénink 2012+13+14. Nikomu jsem nic nepřipomínala a čekala, kdo dorazí. Byla jsem přesvědčena, že 2012 všechny, zejména ty, které nechodí na všechny tréninky v týdnu a věřila jsem i v několik 2013. Bohužel jsem se spletla, přišlo 10 holek, ale za mě – nakonec to byl fajn takový skoro individuální trénink.

Lichý víkend – hrála se U19, 15 a U13, v Praze mini volno a tak jsem měla víkend. JUPÍ. No ne tak docela, protože v neděli bylo další kolo Nadějí, tentokráte už hrací.

Výsledkově to moc úspěšný víkend nebyl. Vyhrálo pouze KP na Kladně a CL U19 v Mostě, naopak z Litoměřic přivezlo porážku. První kolo v nadstavbě odehráli extraligové U19 a hned vše zkomplikoval malý počet hráček – opět zasáhly nemoce. Holky prohrály v Hradci, ale bohužel i o 3b v Trutnově.  Tak pevně věříme, že se tým opět brzo postaví na nohy a další kolo bude úspěšnější.

V neděli proběhlo druhé kolo letošních Nadějí a už se hrálo. Bohužel v našich řadách bylo opět hodně omluvených hráček, což nás moc mrzelo. Je fakt, že ne všechny děti v přípravkách chodí na basket s cílem ho jednou hrát. Ač mi to moc nejde, musím s tím smířit. Na druhou stranu jsem viděla hodně šikovných holčiček a věřím, že tyto s basketem pokračovat budou. Bohužel naše týmy se v konkurenci chlapeckých družstev a urostlejších borců moc neprosadily a jasně se odhalilo, že trénink 1x týdně je málo. A protože nechceme prohrávat, dohodli jsme se, že v druhém pololetí přidáme na trénincích :-).

 

Akce pro 2012+13

3.2. turnaj na Zličíně

18.2. přátelák na Zličíně

19.2. turnaj 3x3

25.+26.2. některé 2012 turnaj PP U1

4.+5.3. turnaj PP U11

26.3. Nadregionální turnaj na Zličíně

A dále v samostatném článku jarní turnaje

 

POZOR – v úterý 14.2. odehrajeme U13 v rámci tréninku přátelák s Kladnem.

 

 

 

Sdílet