HB týdeník, aneb očima prezidentky

týden 25.11. - 1.12.

POZOR

  • v pátek 6.12. trénink 07+08
  • DL U17 Nusle – HB Basket – bude předehráno 11.12. na Nuslích
  • ČTVRTEK 19.12. bude vánoční besídka. Pozvánka platí pro všechny hráčky i rodiče.

PŘIPOMÍNÁM,

  • že je třeba odevzdat zdravotní prohlídky !!!!! platí pro všechny hráčky hrající soutěže (tedy včetně žen a Šmoulinky). Prosím pak dodat lékařskou zprávu (stačí kopie) a originál dokladu o platbě.

Já si tady pořád kňourám, že se netrénuje tak, jak by bylo třeba. No a o víkendu se mi to potvrdilo. 2 dny jsem koukala na přehlídku zahozených šancí. A byla to smutná podívaná.

Přestože o víkendu hrály "moje" ženy i U12, vyšlo to tak, že jsem měla volnou sobotu. Měla jsem smělé plány na vyvařování zavinovaček, ale protože opět nastal problém se zápisem, odjela jsem na Aritmu hned ráno…. Moje „vyhrožování“, že pokud nebudou lidi u zápisu, budou psát samotné hráčky, zůstává stále nenaplněno…ale jednou to přijde !!!! Když hold hráčky nemůžou (jediná „povinnost“ vůči klubu), vyrazí prezidentka…. nebo „starý blbec“ ???….

Sobotní menu mi nabídlo DL U17, ŽL U14 a EL U17. Moc pěkná podívaná to nebyla. Předkrm v podobě DL chutnal na počátku hodně hořce. Neslané, nemastné, bez obrany a se strašnou střelbou. Holky se ale nakonec rozehrály a Kralupy porazily. Jako hlavní chod přišly U14. Nějak pořád jedeme v tempu „to je na pohodu, vyhrajeme o 40 a jedeme domů“. Jenže teď už žádné lehké zápasy nebudou a je třeba, aby si to hráčky uvědomily a začaly trošku „hrabat“. V přehlídce zahozených střel jsme pokračovali a v některých případech bylo skoro neuvěřitelné, co se dá zahodit. Ale to jsem netušila, že může být ještě hůř. U14 nakonec o pár bodů Klatovy porazily. Sladkým dezertem měla být EL U17. No, Márty byl s hrou holek spokojen. Já letos holky viděla poprvé a z mého pohledu to to pravé ořechové nebylo. Chybí mi tam..nevím… emoce ???… Ať tak či tak, to co jsme dokázaly nedat, se dostalo k samotnému vrcholu sobotního trápení. A tak si radost z vítězství odvážejí děvčata z Havířova.

Po celodenním pobytu za stolkem na Aritmě jsem jela domů. Ve 20,00hod jsem zalezla do postele a velká pohoda, ráno se nevstává brzo…  Měla jsem sice volnou sobotu, ale velké dilema na neděli. Ženy v Plzni, nebo U12 2x se Spartou ??? Tentokráte jsem dala přednost ženám a s U12 vyrazil Petr V. Úkol byl jasný – neprohrát.

V 8.15hod telefon. Vůbec netuším, co se děje. Normálně si na noc telefon vypínám. Zahrada :“ Ahoj Hani, hele není to nějaká blbost odjet do Kožlan v 9,30hod, když se v 10,30hod hraje?“ Ty *ole !!!! Alzheimer je tady… Nastává série telefonů (ten mi mimochodem nefunguje) a ladění, kdy moje posádka odjede. Vybíhám, dloubám auto z ledu, musím pro naftu a v 9,15hod jsme kompletní a jedeme. V 10,10hod jsme na místě. Jdu napsat zápis – nemám brejle. Sednu si na lavičku a přímo do očí mi svítí sluníčko. Sahám pro sluneční brejle – nemají sklíčko…fakt den velká paráda. Dostávám zprávu od Petra V., že cíl splněn a U12 2x poráží Spartu. Tak přeci jen něco pozitivního.  Ženy po 7min hry vedou 17:8. Pak se soupeř vzpamatoval a začal hrát. Jenže naše holky to nevzdaly a do poslední čtvrtiny jsme šly za stavu -2b. Pak přišel kolaps a nakonec jsme z Kožlan odjížděly s, dá si říci, „klasickou“ porážkou o 10b. „Zabila“ nás střelba….

Protože na Aritmě přetrvává problém se zápisy, jedu rovnou tam. Přicházím ve 3/4 EL U17. Ve vyrovnaném zápase holky zvládají koncovku a poráží Ostravu. V ŽL U14 porážíme Strakonice asi o 20b, ale stále stejná písnička – nedáváme jasné koše. No a poslední kapka přichází v provedení DL U17. Tam to nejen nepadalo, ale tam se ani nebránilo a tak poslední utkání víkendu skončilo celkem potupnou porážkou.

A ještě k nominacím. K utkáním bude nominováno 10 hráček. Nemá cenu jezdit ve 12ti hráčkách, to se nestačí vystřídat. Takže raději nominujeme 10 hráček a někdo (pro koho je to druhá soutěž), dostane den volno. Prosím ale obratem potvrdit nominaci, aby byl případně čas doplnit hráčky.

O víkendu měla napilno i Hedvika. V sobotu s 10+11 vyrazila na Špunty.  Letos to bylo první špuntí setkání a hra 3x3. Většina našich hráček z přípravek to viděla poprvé v životě a tak to chvilkama prý bylo hodně chaotické. Přesto naše holky nakonec skončily na 2.místě, stejně jako v dovednostních soutěžích. V neděli jsme pořádali Šmoulinku. Protože ještě není Zličín, „půjčili“ jsme si tělocvičnu od Kladna a hrálo se tam. Bohužel opět bylo málo dětí a mrzí mě, že se mi nedaří na Šmoulu „dotlačit“ více hráček. Holky si hrábly v 10ti. Po vyrovnaném zápase z klukama z Kralup, který jsme nakonec prohrály, holky dostaly nařezáno od Slovanky i Sadské. No tak snad příště bude i někdo na střídání….

Sdílet