HB Basket Praha - BK Kralupy junior

400. HB Basket Praha - BK Kralupy junior
07.04.2019, 09:30:00

Výsledné skóre: 45:30

Informace o zápasu:
Soutěž: mladší žákyně U14 / žákovská liga / ročník 2018/19 / Liga sk. B
Datum: 07.04.2019, 09:30:00
Místo: SK Aritma Praha, Praha 6
Rozhodčí: Miloslav Jon, Jan Lejčko

Nominace:

 

Zapisující:

 

prosím pomoc rodičů u zápisu

Body HB Basket Praha: Kinclová Alice (12), Šafránková Markéta (10), Nováková Tereza (6), Potůčková Julie (6), Salačová Eva (4), Kovandová Lenka (3), Pospíšilová Natálie (2), Vrabcová Alexandra (2)

Body BK Kralupy junior: Exnerová Natálie (10), Loudová Barbora (8), Tomášková Martina (6), Rozmajzlová Veronika (4), Jurmanová Stella (2)

V neděli jsme nastoupily k našemu poslednímu zápasu v dohrávce ŽL, a přivítaly jsme tým z Kralup nad Vltavou. Opět jsme věděly že zápas nebude jednoduchý, což je pro naší přípravu na kvalifikaci o ŽL U15 jedině dobře. Soupeř bránil velice, ale opravdu velice agresivně, a každý kontakt byl opravdu na hranici faulu. Holky dostávaly loket za loktem a občas mi jich bylo až líto. Veliká pochvala je, že se ani jedna hráčka nesložila a naopak, každou to nakoplo ještě víc a prostě tým ukázal, že nás nějaký loket nerozhodí. Úvodní čtvrtina hodně bolela a soupeř měl navrch, a proto jsme do 2/4 vstupovaly za stavu 8:18. Ve 2/4 ovšem začala úřadovat stále zlepšující se Kinclová, Nováková skvěle ubránila nejlepší hráčku soupeře a holky ubránili 0 ! Tuto čtvrtinu jsme tedy ovládly 17:0 a rázem bylo skóre veselejší. Druhý poločas jsme hrály v podstatě vyrovnaný zápas, holky se snažily také bránit agresivně, snažily se v útoku používat nové herní systémy a myslím, že až na pár chybiček to bylo docela fajn :) Opět nás ale tento zápas nepodržely šestky, které jsme měly 17/4!! Vyhrát zápas se 45 body není úplně fajn, ubránit 30 bodů je ale super. Byl to zápas obran, oba dva týmy bránily velice agresivně, ale naše obrana byla úspěšnější. Kvůli smolné porážce s Mladou Boleslaví a vysokou prohrou v Ústí nad Labem, budeme bohužel na 2. místě. Náš cíl byl samozřejmě výš, ale i tak chci holky pochválit za tuto dohrávku a budeme doufat, že i z 2.místa se dostaneme do co nejlepšího koše pro nalosování kvalifikace o ŽL U15.

 Chtěla bych také poděkovat divákům, kteří dneska holky skvěle povzbuzovali. Za výhru si holky mohly posleschly velice příjemný a dlouhý potlesk stojících diváků.