BK Strakonice - HB Basket Praha

25. BK Strakonice - HB Basket Praha
17.11.2018, 13:00:00

Výsledné skóre: 41:43

Informace o zápasu:
Soutěž: mladší žákyně U14 / žákovská liga / ročník 2018/19 / skupina A
Datum: 17.11.2018, 13:00:00
Místo: STARZ aréna, Strakonice
Rozhodčí: Miloslav Dytrych, Jakub Rypáček

Nominace:

 

Ubytování:

Budeme společně bydlet v Klatovech. Ubytování hradí klub. 

Strava:

SO: pseudooběd vlastní zdroje, večeře společná v Klatovech - vemte si na ni peníze.

NE: snídaně z vlastních zdrojů a oběd už někde na pumpě bageta.

Doprava:

POtřebujeme nějaká auta, která by s námi jela na výlet a pomohla s převozem hráček. Nemusíte jezdit všichni (i když tmelení party rodičů taky není od věci), stačí tolik, abychom převezli děti. Káča má 3 volná místa v autě. Popř.volejte: 732 115 514.

S sebou:

jídlo (SO O, NE S)

plavky

peníze na jídlo (SO V a NE O)

věci na spaní (internát)

Rozlosování:

Ve Strakách hrajeme ve 13,00hod a následně se přesuneme do Klatov. Tam proběhne odpolední kulturní, nebo nějaký týmový program. Není vyloučen bazén, takže prosím plavky. Pokud půjdete do bazénu tam, pak nebude bazén v pondělí, budete mít volno!!! V neděli odehrajeme v Klatovech a jedete domů.

Protože jsem rozdělila nominaci tak, aby se některé hráčky vystřídaly (SO a NE) a nyní dochází k této úpravě, navrhuji vzít je všechny. Bude jich tedy rozhodně víc, než je nutné a než si zahrají. Tak počítejte s tím, že některé můžou opravdu hrát hodně málo. Uvidíme jak se bude vyvíjet score. Nicméně je to trošku pojaté jako tmelení kolektivu a tak by bylo fajn, aby jely všechny i s tímto vědomím. Kdo by měl pocit, že je to zbytečný výlet, dejte vědět. 

NOMINACE:

Potůčková, Šafránková, Šamšová, Havlínová, Salačová, Nováková, Pospíšilová, Janoušková, Štenclová, Vrabcová, Kinclová, Arnoštová, Ryšavá

Body BK Strakonice: Žáčková Adéla (15), Parkosová Sára (11), Pešková Anastázie (4), Petelová Klára (4), Manová Hana (3), Bernasová Nella (2), Lazarová Lucie (2)

Body HB Basket Praha: Potůčková Julie (9), Havlínová Petra (8), Šafránková Markéta (8), Arnoštová Aneta (6), Nováková Tereza (4), Štenclová Amálie (4), Pospíšilová Natálie (2), Ryšavá Adéla (2)