HB Basket Praha - SLUNETA Ústí nad Labem

397. HB Basket Praha - SLUNETA Ústí nad Labem
06.04.2019, 16:00:00

Výsledné skóre: 51:45

Informace o zápasu:
Soutěž: mladší žákyně U14 / žákovská liga / ročník 2018/19 / Liga sk. B
Datum: 06.04.2019, 16:00:00
Místo: SK Aritma Praha, Praha 6
Rozhodčí: Miloslav Jon, Jan Lejčko

Nominace:

 

Zapisující:

 

zápis prosím doplní někdo z rodičů

Body HB Basket Praha: Kinclová Alice (11), Šafránková Markéta (11), Potůčková Julie (8), Nováková Tereza (6), Pospíšilová Natálie (6), Salačová Eva (4), Arnoštová Aneta (2), Šamšová Markéta (2), Vrabcová Alexandra (1)

Body SLUNETA Ústí nad Labem:

Do sobotního zápasu jsme vstupovali jako poražený tým ze vzájemného prvního duelu, takže jsme mohly pouze překvapit. Vstup do zápasu se nám povedl pod taktovkou Potůčkové a Kinclové. Soupeřova obrana byla velice agresivní a měly jsme velký problém se zdvojováním. V útoku jsme se trápily, nedávaly jasné šoupáky a ani šestky nás tento zápas nepodržely (24/10). Velice kritickou jsme měly 3/4, kdy jsme daly pouze 7 bodů a skóre na tabuli bylo 32:33, což je špatné. Do poslední čtvrtiny chytla slinu Šafránková, která v této čtvrtině dala 9 bodů, a skvěle jí doplnilo duo Potůčková, Kinclová. Poslední kapku zápasu přidala Šafránková, která nás trojkou proti sluníčku dostala do 3 bodového vedení. Zápas si holky zkušeně pohlídaly v koncovce a zaslouženě poráží silný tým. Holky si zahrály proti velice agresivní obraně, což je jedině dobře a jsem ráda, že to zvládly. Určitě bych chtěla pochválit naše pivoty, kteří dělají velký pokroky.  Pozitivní je, že se bodově prosadily všechny hráčky, co dostaly prostor ve hře a body jsou hezky rozdělené. 

Chtěla bych také poděkovat divákům, kteří dneska holky skvěle povzbuzovali. Za výhru si holky mohly posleschly velice příjemný a dlouhý potlesk stojících diváků.