HB Basket Praha - BA Sparta

53. HB Basket Praha - BA Sparta
17.03.2019, 16:00:00

Výsledné skóre: 63:32

Informace o zápasu:
Soutěž: starší minižákyně U13 / Oblasti / ročník 2018/19 / Přebor / Základní fáze
Datum: 17.03.2019, 16:00:00
Místo: TJ Sokol Nusle, Praha 4
Rozhodčí: Pavel Matys, Veronika Kršková

Body HB Basket Praha: Pilařová Julie (17), Králová Simona (10), Štenclová Amálie (10), Nováková Tereza (7), Slunečková Klára (6), Arnoštová Aneta (4), Pospíšilová Natálie (4), Janoušková Ema (3), Večeřová Nikola (2)

Body BA Sparta: Hlušičková Kateřina (10), Kramosilová Aneta (8), Michopulu Maia (6), Podušková Lucie (6), Potužníková Petronela Zoe (2)

Soupeřovy podkošové hráčky byly velkým strašákem, ale myslím, že jsme se s tím popraly celkem statečně. Bodovala tentokráte více první pětka, která měla proti sobě slabší pětku soupeře. Pospíšilová se po delší zdravotní pauze už dostávala do pohody a Pilařová byla všude. Šetřila jsem podkošové duo Arnoštová a Králová, které měly zdravotní problémy, ale obě odvedly dobrou práci. Slunečková měla „na ruce“ snad 12b, ale nebyla schopna střelecky využít svých dobrých útočných náběhů. Výrazně těžší práci měla druhá pětka, která bojovala proti silnější pětce soupeře, kde vysoké podkošové hráčky byly dokonce dvě. Problémem bylo, že jsme nevěděly, jak bránit, neboť výroky sudích byly pokaždé jiné. Naše pivotmanky Večeřová  a Štenclová si v tomto zápase zkusily, jak tvrdě se „opravdu“ hraje pod košem.  A odvedly velice dobrou práci. Stejně tak jako Nováková, která hrála celý víkend s chutí, přehledem a skvělou obranou.