Školní přípravky

Síť přípravek na základních školách jsou určena pro děvčata 1. - 4.tříd. Ta doplňujeme o chlapce 1. - 2.tříd.

Školní přípravky probíhají v konkrétní vybrané škole a jejich cílem je vychovat nové hráčky, které budou postupně zařazovány do soutěží a do celého basketbalového klubového života. V našich školních přípravkách mají děti zdarma zkušební měsíc, kdy si mohou vše vyzkoušet - přihlášku najdete zde. Po zkušebním měsíci dostanete oficiální přihlášku do klubu. Příspěvky jsou pak ve výši 1.600 Kč za pololetí.

Jak probíhá přípravka?
Děti vždy vyzvedneme z družiny a po tréninku vrátíme zpět.
Pravidelně 1x týdně trénink, kde se děti formou her a obecných sportovních cvičení nejen sportovně rozvíjejí, ale zároveň se zaměřují na základy basketbalu.

Děti, které basket baví, mají možnost navštěvovat i druhý trénink (pondělí) v hale na Zličíně. Tento druhý trénink je v prvním pololetí pro děti zdarma. Nově je do programu zařazen pro nejmenší hráče i trénink v pátek v hale Radlice.

Doporučujeme začít s přípravkou 1. / 2.třída a od 3.třídy přidat trénink druhý trénink na Zličíně.

Pro děti pořádáme turnaje Nadějí, kde mohou rodičům ukázat, co se naučily a jak jsou šikovné. Během roku je těchto turnajů pět a jsou velmi oblíbené.

Děvčata, která trénují 2x týdně (tedy 1x ve škole + klubová přípravka na Zličíně) zařazujeme do neoficiální soutěže Šmoulinka, ve které se již hrají opravdová utkání. A dále se zúčastní akcí ŠPUNTI pro nejmladší hráče.

 

TERMÍNY TURNAJŮ NADĚJÍ v sezóně 2023/24:

 3.12.     28.1.     24.3.     14.4.     2.6.

 

 Turnaje probíhají vždy v neděli odpoledne na ZŠ V Remízku, Praha 5 - Barrandov.

První turnaj bude pouze formou dovednostních soutěží. Další už budeme hrát basket s upravenými pravidly. Závěrečný turnaj bude s medailemi.

Hráčky, které budou docházet i na společnou klubovou přípravku v pondělí na Zličín, se pak ještě zapojí do akce pro nejmladší, pořádanou Pražským basket.svazem - ŠPUNTI. Tato setkání proběhnou v sezóně 3x a to na Sokole Pražském. První termín je 2.12., další budou upřesněny v lednu.

 

Co potřebujete?
Zajistit dítěti sportovní oblečení a pevnou obuv do tělocvičny. Zapsat si termíny turnajů Nadějí a stát se fanouškem svého potomka.

Naše heslo:
I když máš jiné aktivity, přijď to zkusit, zjistit co tě baví a pak se rozhodnout, čemu se budeš opravdu věnovat.

Odejít se dá vždy, ale začít je třeba ve správný čas.

Sdílet