HB týdeník, aneb očima prezidentky

období 16. - 27.12. 

POZOR

  • Vánoční tréninky 27.12. + 30.12. + 2.1. + 3.1. pro žactvo a dorost (viz. samostatný článek)
  • Novoroční kemp pro 10+09 – 4.1. a pro 05+06 – 5.1. (viz. samostatný článek)
  • Dochází k drobné úpravě „definitivního“ rozpisu tréninků. Mění se úterní tréninky (Zličín: 17,00 - 18,30hod 09+10A a 18,00 - 19,30hod 07+08. Arabská: 17,00 - 18,30hod 05+06 a 18,30 - 20,00hod 03+04). Nový rozpis najdete během 3dnů v upravené tabulce.

PŘIPOMÍNÁM

  • Kdo ještě neodevzdal lékařskou prohlídku, je třeba dodat.
  • Rozpis nadstavby ŽL U14 na ČBF i na HB webu)
  • NEBUDEME PŘEKLÁDAT UTKÁNÍ Z DŮVODU JARNÍCH PRÁZDNIN !!!! Prosíme všechny, aby odjeli na hory v neděli a vrátili se v pátek. Včetně školních zájezdů (s výjimkou školních hor mimo ČR…do Krkonoš se dá v pátek dojet, případně dojedu pro holky já).
  • Na kritický víkend, kdy mají jarňáky obě pražské skupiny, vychází zápasy U19 a U15. U19 ještě nemá rozlosovanou nadstavbu, U15 hrají s Kladnem. Tam se asi na přeložení můžeme domluvit, ale počítejte s tím, že by se hrálo v týdnu na Kladně.

OD 6.1. SE STĚHUJEME NA ZLIČÍN !!!!!!!

No tak to máme za sebou. Hodiny příprav, hromada peněz, 3 dny přežírání se a je po všem.

Poslední tréninkový týden roku 2019 se nesl v duchu soutěží a dobré týmové nálady. V pondělí bylo blbě mě i Káče a tak šel Márty a p.Petrovický a ženy jsem zrušila. Pak padl do konce týdne Márty a v úterý a ve středu jsem byla já. Holky si tréninky myslím užily a jedním z cílů bylo najít týmového zástupce na soutěže šestek na besídku. Největší naděje na výhru se rýsovala pro EL U17, neboť Štenci dala na tréninku 24 šestek za sebou. Ve středu mě úplně dostaly 09…přišly s tím, že na Šmoulu jsou potvrzeny 3 hráčky a tak jestli by mohly jet ony. No už jsem viděla „nadšení“ rodičů… Nicméně holky si prosadily doma svou a v sobotu odjely na výlet do Boleslavi, aby si to užily. A užily si to. Sice prohrály s místními chlapci, ale stejně nakonec turnaj vyhrály. Takže i úplně poslední sportovní akce  HB v roce 2019 byla vítězná.

Ve čtvrtek proběhla vánoční besídka. Trošku mě zamrzelo, že dopoledne před akcí se omluvily ženy. Nicméně i tak dětí i rodičů bylo dost, z čehož jsem měla radost a všem za účast děkuji. Týmy přednesly svá přání a byl čas na soutěže o 2 hlavní ceny. V duchu jsem si představovala drtivý střelecký souboj na několik kol, ale překvapivě po prvním bylo jasno. Hlavní cenu vybojovala pro U19 Šťovas a cenu pro mini vyhrála pro U11 Chuťas. Myslím, že osud „to skoulel skvěle“ a tyto skupiny si ceny fakt zaslouží.

Ve svém projevu jsem neopomněla zmínit problémy s tréninkovou morálkou a i v projevech týmů tento problém zazněl. Takže všichni pevně věříme, že od ledna budeme trénovat a makat a = budeme třeba vyhrávat.

Na závěr přišlo předání dárků. Ten pro hráčky od HB- Ježíška přiletěl pár minut před besídkou a děkuji panu Thurovi, který se o nás celé roky stará, že to tak skvěle s Ježíškem domluvil. A děkuji všem za dárečky, které jsme dostali.

O víkendu jsem se stala uklízečkou na plný úvazek a protože Káča už odpočívala, nakonec jsme na finále výběrů oblastí do Hradce nejely. 06 - Malina, Tereza N., Aneta A. a Véča na tomto turnaji nastoupily za tým Prahy a domů si odvezly stříbrné medaile. Gratulujeme.

23.12. jsem napsala Ježíškovi. Sice nejsem milovník zvířat, ale bez mého papouška mi bylo doma smutno. Dopo jsme s Mártym přežili vrcholící nákupní horečku a já jsem poprvé v životě vyhrála. Ač je to hrubě nemorální a nevýchovné, díky nákupu tabákových produktů jsem vyhrála 1.500,-Kč na benzín. Krásný den. Pak krása skončila a já nastoupila do kuchyně …. Večer přijela Káča s Kůďou. Byt plný svíček a pohody byl připraven na příchod Ježíška.

Zcela pragmaticky jsem se připravila na to, že letošní Štědrý den prožiju sama. Jenže nakonec jsem měla u sebe celou rodinu a prožila jsem jedny z nejkrásnějších Vánoc za poslední roky svého života. Jen mé postavení se trošku změnilo. Už to nebylo o tom, že někam jedu k babičkám na povánoční hody. Stala jsem se hostitelem. 3 dny jsem nevylezla z kuchyně a těšila se, až 25.12. všichni vypadnou. Když se tak stalo, nakonec se to neobešlo bez slziček….asi stárnu….Naštěstí se ukázalo, že jsem byla celý rok hodná a Ježíš vyslyšel mé přání. Mými novými kamarády se staly dvě korely, které jasně dávají najevo, že nuda s nimi nebude. Jsou to Adam a Eva, ale říkám jim „holky“.

Všem přeji bujaré prožití Silvestrovské noci a prosím, nezapomeňte vstoupit do roku 2020 tou šťastnou a pevnou nohou. Budeme to všichni potřebovat !!! A kdy do naší HB rodiny přibude Matěj Kuděj, sledujte na instagramu !!!!

ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK A HODNĚ ZDRAVÍČKA

PŘEJE HB-RODINKA

Sdílet